Sintrol Stof monitoren

De S200 Serie bestaat uit de S201 Dust Guard met 2 alarm uitgangen, en de S203 Trend Monitor met extra  4-20 mA uitgang. Beide zijn geschikt voor een voedingsspanning van zowel 24 VDC en 100-240 VAC. Ze hebben standaard een Quick Clamp procesaansluiting en geschikt voor temperaturen tot 300 °C en 600 kPa druk.

De Sintrol S200-serie is nagenoeg onderhoudsvrij en detecteert stofniveaus vanaf 0,01 mg/m³.

Productgroep Stof Monitoren

Sintrol – NEW
S201 STOF MONITOR

Alarmmelding voor filter lekdetectie

S201 Stofmonitor met alarmmelding voor filter lekdetectie

Met twee onafhankelijke alarmrelais stelt Sintrol’s S201 de eindgebruiker in staat om zaklekken en verslechtering van filters te identificeren. Met behulp van ons elektrische inductiemeetprincipe kan de stofmonitor eenvoudig binnen 30 minuten na installatie worden ingesteld en geeft het de machinebedieners snel een melding van gebreken in het filtersysteem.

Met de Sintrol-stofmonitor kunnen eindgebruikers handmatig de alarm- en alarmniveausignalen aanpassen aan hun eindbehoeften. Verschillende voelerlengtes en coatings bieden flexibiliteit om aan verschillende toepassingen te voldoen.

Sintrol – NEW
S203 STOF MONITOR

Trendmonitor voor filter lekdetectie

S203 Stofmonitor – Trendmonitor met 4-20mA-uitgang voor continue stofmeting

Continue trendmonitor die installatiebeheerders de prestaties van de filtersystemen en kanalen gedurende een bepaalde periode laat zien. Perfect voor installatie na elk filtersysteem of in gemeenschappelijke leidingkanalen die naar de emissiepunten van een installatie leiden.

State-of-the-art Inductive Electrification-principe minimaliseert de behoefte aan onderhoud aan de stofmonitor en biedt een nauwkeurige trend voor eindgebruikers. 4-20mA output gecombineerd met een eenvoudig te gebruiken auto-setup functie die minder dan 30 minuten na installatie in beslag neemt, maakt het apparaat zowel handig als betrouwbaar.