CD Automation

TMC Instruments; CD Automation logo

CD AUTOMATION LEIDER IN ELEKTRISCHE VERMOGENSREGELING

CD Automation werd opgericht in 1987 met de duidelijke strategie om een ​​toonaangevende leverancier van hoogwaardige industriële automatiseringsproducten voor de Italiaanse markt te worden. Tegenwoordig bedienen ze klanten wereldwijd.

De sleutel tot dit succes was de vorming van een verkoopteam met een sterke technische achtergrond. De filosofie was eenvoudig; product- en applicatie-experts leveren om samen met de klant de juiste oplossing te vinden. CD Automation biedt een breed scala aan producten die behoren tot de meest geavanceerde ter wereld voor belastingen tot 3000kW. Van eenvoudige enkelfasige verwarming tot complexe driefasige belastingen met een hoge temperatuurcoëfficiënt, CD Automation kan het product leveren wat voldoet aan uw uw eisen.

Dankzij de knowhow van onze R&D-afdeling is er een technisch uitstekende productlijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld: Temperatuurregelaars met geïntegreerd Solid State Relais welke veel bedradingswerk besparen. Wij verkopen oplossingen op het gebied van kunststoffen, ovens, textielindustrie, enz…

Solid State Relais (SSR) & Thyristor-vermogensregelaars