Sintrol Stoffilter Doorslag Detectie

Overal in het proces waar enkel of meer compartimenten zakkenfilters worden toegepast is de Sintrol Snifter serie de perfecte oplossing voor het vaststellen dat de werking afneemt of dat er een filterbreuk is. Vroegtijdig vaststellen voorkomt dat er een te grote hoeveelheid partikels via de schoorsteen in de omgeving komt.

De Sintrol Snifter serie is nagenoeg onderhoudsvrij en detecteert stofniveaus vanaf 0,1 mg/m³.

Snifter serie Filter Doorslag Detectie

Sintrol – NEW

S201 DUST MONITOR

Aan/Uit schakelaar voor filter lek detectie

S201 Stofmonitor – Aan / uit-schakelaar voor filterlekdetectie

Met twee onafhankelijke alarmrelais stelt Sintrol’s S201 de eindgebruiker in staat om zaklekken en verslechtering van filters te identificeren. Met behulp van ons elektrische inductiemeetprincipe kan de stofmonitor eenvoudig binnen 30 minuten na installatie worden ingesteld en geeft het de machinebedieners snel een melding van gebreken in het filtersysteem.

Met de Sintrol-stofmonitor kunnen eindgebruikers handmatig de alarm- en alarmniveausignalen aanpassen aan hun eindbehoeften. Verschillende sondelengtes en coatings bieden flexibiliteit om aan verschillende toepassingen te voldoen.

Sintrol – NEW

S203 DUST MONITOR

Trend monitor voor filter lek detectie

S203 Stofmonitor – Trendmonitor met 4-20mA-uitgang voor continue stofmeting

Continue trendmonitor die installatiebeheerders de prestaties van de filtersystemen en kanalen gedurende een bepaalde periode laat zien. Perfect voor installatie na elk filtersysteem of in gemeenschappelijke leidingkanalen die naar de emissiepunten van een installatie leiden.

State-of-the-art Inductive Electrification-principe minimaliseert de behoefte aan onderhoud aan de stofmonitor en biedt een nauwkeurige trend voor eindgebruikers. 4-20mA output gecombineerd met een eenvoudig te gebruiken auto-setup functie die minder dan 30 minuten na installatie in beslag neemt, maakt het apparaat zowel handig als betrouwbaar.

Sintrol
SNIF­TER A2

Stof monitor voor filter doorslag detectie.

Snifter A2

Met behulp van de DustTool software, welke gratis te downloaden is, kunnen bij de Snifter A2 twee onafhankelijke alarmgrenzen worden ingesteld voor applicaties die meer flexibiliteit vereisen. Na completering van de “automatische setup” functie kunnen de “alert” en “alarm” niveaus ingesteld worden die voor de procesvoering noodzakelijk geacht worden. Via een USB poort is er eenvoudig toegang tot het instrument.

Sintrol
SNIF­TER mA+

Snifter voor trend monitoring met mA uitgang.

Snifter mA+

Voor applicaties waar een continu trend signaal gewenst is over de werking van het filter biedt de Snifter mA+ een 4-20 mA signaal voor het registreren van relatieve trends. Met behulp van de DustTool software kunnen de “alert” en “alarm” grenzen ingesteld worden voor het signaleren van filter lekkage of doorbraak.