Sintrol Stoffilter Doorslag Detectie

Overal in het proces waar enkel of meer compartimenten zakkenfilters worden toegepast is de Sintrol Snifter serie de perfecte oplossing voor het vaststellen dat de werking afneemt of dat er een filterbreuk is. Vroegtijdig vaststellen voorkomt dat er een te grote hoeveelheid partikels via de schoorsteen in de omgeving komt.

De Sintrol Snifter serie is nagenoeg onderhoudsvrij en detecteert stofniveaus vanaf 0,1 mg/m³.

Snifter serie Filter Doorslag Detectie

Sintrol
SNIF­TER A2

Stof monitor voor filter doorslag detectie.

Snifter A2

Met behulp van de DustTool software, welke gratis te downloaden is, kunnen bij de Snifter A2 twee onafhankelijke alarmgrenzen worden ingesteld voor applicaties die meer flexibiliteit vereisen. Na completering van de “automatische setup” functie kunnen de “alert” en “alarm” niveaus ingesteld worden die voor de procesvoering noodzakelijk geacht worden. Via een USB poort is er eenvoudig toegang tot het instrument.

Sintrol
SNIF­TER mA+

Snifter voor trend monitoring met mA uitgang.

Snifter mA+

Voor applicaties waar een continu trend signaal gewenst is over de werking van het filter biedt de Snifter mA+ een 4-20 mA signaal voor het registreren van relatieve trends. Met behulp van de DustTool software kunnen de “alert” en “alarm” grenzen ingesteld worden voor het signaleren van filter lekkage of doorbraak.